Συνεργάτες

Ιωάννα Αναστασοπούλου

Η Ιωάννα Αναστασοπούλου είναι δικηγόρος, διδάκτωρ νομικής, νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, εταίρος στη Εταιρεία Δικηγόρων Βγενόπουλος και Συνεργάτες καθώς και Πρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας» εφεξής ΕλλΚΔΔ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Ι. Γραβιάς

Ο Γιώργος Γραβιάς είναι δικηγόρος, εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από το έτος 1991, Διαμεσολαβητής, Διαπιστευμένος από το The Chartered Institute of Arbitrators του Λονδίνου (από το έτος 2008) και από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (από το 2013) και εκπαιδευτής του Centre of Effective Dispute Resolution (από το 2013). Είναι μέλος του The Chartered Institute of Arbitrators, εταίρος και γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Διαμεσολάβησης & Διαιτησίας (2011 – σήμερα), μέλος του panel Διαμεσολαβητών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου καθώς και ιδρυτικό μέλος και πρώην Αντιπρόεδρος του Σωματείου «Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών» (2010 – 2013).

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Αναστασία Παρασκευοπούλου Rush

Η Δρ. Αναστασία Π. Rush είναι κλινικός ψυχολόγος, ιδρυτής του Ελληνικού Παραρτήματος ΕΑΡΑ και Γενική Διευθύντρια της Hellas EAP, της εταιρείας που εισήγαγε τα Εmployee Assistance Programs (ΕΑΡ) στην Ελλάδα. Διαθέτει περισσότερα από 40 έτη διεθνούς εμπειρίας στον τομέα των ΕΑΡ, δικαστικής ψυχολογίας και ευρύτερα στον τομέα της ψυχικής υγείας. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ως διαμεσολαβητής (1996, ADR USA), έχει διαπιστευτεί ως διαμεσολαβητής από το Florida Supreme Court, έχει διατελέσει ως διαμεσολαβητής στο Οικογενειακό Δίκαιο στην πολιτεία της Florida και είναι Πρόεδρος του ΕλλΚΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα

Μαίρη Γεωργιάδου

Η Μαίρη Γεωργιάδου, απέκτησε την πολύχρονη εμπειρία της στη Κύπρο, Νότιο Αφρική και στην Ελλάδα στους τομείς Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και  Οικονομικά. Διετέλεσε Ανώτατο Στέλεχος της  PricewaterhouseCoopers  (PwC) για περισσότερο από 30 έτη, αρχικά στον οικονομικό και διοικητικό τομέα και στη συνέχεια σαν Σύμβουλος σε επίπεδο Director στο Συμβουλευτικό Τομέα (Advisory) παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού (People & Change) σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Από τον Ιούλιο του 2010 ανέλαβε τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της PwC στην Ελλάδα, από όπου αποχώρησε τον Ιούλιο του 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Εβίνα Ηλιοπούλου

Η Ηλιοπούλου Εβίνα, αδειούχος ψυχολόγος, ειδικευόμενη ψυχοθεραπεύτρια στο μοντέλο της συστημικής προσέγγισης, πιστοποιημένη στους τομείς Διαμεσολάβησης στον Εργασιακό Χώρο και στη Διαχείριση Κρίσεων και Τραυματικών Γεγονότων στον Εργασιακό Χώρο, ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Παραρτήματος του Διεθνούς Συλλόγου Employee Assistance Programs (EAPA).

Διαβάστε περισσότερα

Scroll to top
Ελληνικό Κέντρο Εργασιακής Διαμεσολάβησης