Μαίρη Γεωργιάδου

Μαίρη Γεωργιάδου

Η Μαίρη Γεωργιάδου, απέκτησε την πολύχρονη εμπειρία της στη Κύπρο, Νότιο Αφρική και στην Ελλάδα στους τομείς Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και  Οικονομικά.

Διετέλεσε Ανώτατο Στέλεχος της  PricewaterhouseCoopers  (PwC) για περισσότερο από 30 έτη, αρχικά στον οικονομικό και διοικητικό τομέα και στη συνέχεια σαν Σύμβουλος σε επίπεδο Director στο Συμβουλευτικό Τομέα (Advisory) παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού (People & Change) σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Από τον Ιούλιο του 2010 ανέλαβε τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της PwC στην Ελλάδα, από όπου αποχώρησε τον Ιούλιο του 2015.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και υλοποίηση έργων Ανθρωπίνου Δυναμικού όπως έργα Αναδιοργάνωσης, Διαχείρισης Αλλαγής, Αξιολόγησης και Μέτρησης της Απόδοσης, Παρακίνησης και Δέσμευσης εργαζομένων, Στελέχωσης, Διαχείρισης Ταλέντων Εξέλιξης και Διαδοχής καθώς και σε έργα Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης.

Συμμετείχε σαν Executive Coach στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγετών της PwC (Genesis Park)  όπου είχε την ευκαιρία να παρέχει coaching σε υψηλόβαθμα στελέχη top talents από όλο τον κόσμο.

Σήμερα δραστηριοποιείται σαν Σύμβουλος και συνεργάτης σε επιχειρήσεις σε θέματα Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Οργάνωσης και προώθησης εργασιών και παρέχει υπηρεσίες coaching & mentoring καθώς και Διαμεσολάβησης στον εργασιακό χώρο.

Είναι μέλος της ΕΕΔΕ και διετέλεσε για 7 συνεχή έτη (2009 – 2016) Πρόεδρος του ΕΙΜΑΔ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρωπίνου Δυναμικού)  και μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ. Προσέφερε ουσιαστικό εθελοντικό έργο με σημαντικό εύρος δράσεων, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο  στην υιοθέτηση και επιτυχή υλοποίηση πρωτοποριακών θεσμών για την αναβάθμιση του Ανθρωπίνου Δυναμικού στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο. Μεταξύ άλλων οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, ανάπτυξη,  προώθηση και υλοποίηση θεσμών όπως: «Mentoring Human Capital», «The Big HR Debate Conference», «HR Excellence Awards» κ.α.

Κατά τη διάρκεια της προσφοράς της στον τομέα αυτό έλαβε μέρος σε πληθώρα εκδηλώσεων, συνεδρίων και εθελοντικών προγραμμάτων, πραγματοποίησε ομιλίες και παρείχε coaching & mentoring σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, Πανεπιστήμια, Ιδιωτικές Σχολές, στο Υπ.Οικονομικών, καθώς και σε συνεργασία με κοινωνικούς εταίρους και ιδιωτικούς φορείς. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες και έχει εκπονήσει μελέτες και έρευνες σε θέματα που αφορούν το Ανθρώπινο Δυναμικό..

Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κέντρου Εργασιακής Διαμεσολάβησης «ΕλλΚΕΔ» και προωθεί ενεργά τη Διαμεσολάβηση στον Εργασιακό Χώρο σαν μέσο για τη δημιουργία υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι επιλέγουν να αποδίδουν και να συνεισφέρουν περισσότερα αλλά και σαν μέσω πρόληψης των κινδύνων και του κόστους (οικονομικού και μη)  που προκύπτουν από τις συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο.

Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και ΜΒΑ in European Management από τoΠανεπιστήμιο ESCEM Γαλλίας. Διαθέτει πιστοποίηση από το European Mentoring & Coaching Council στο Coaching και από το ADR UK σαν Διαμεσολαβήτρια στον Εργασιακό χώρο. Κατέχει επίσης πιστοποιήσεις σε εργαλεία όπως: DISC, The Leadership Circle,  & Saratoga KPIs.

Είναι μέλος του Hellenic Coaching Association & του ΣΔΑΔΕ.

 

 

Scroll to top
Ελληνικό Κέντρο Εργασιακής Διαμεσολάβησης