Εβίνα Ηλιοπούλου

Εβίνα Ηλιοπούλου

Η Ηλιοπούλου Εβίνα, αδειούχος ψυχολόγος, ειδικευόμενη ψυχοθεραπεύτρια στο μοντέλο της συστημικής προσέγγισης, πιστοποιημένη στους τομείς Διαμεσολάβησης στον Εργασιακό Χώρο και στη Διαχείριση Κρίσεων και Τραυματικών Γεγονότων στον Εργασιακό Χώρο, ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Παραρτήματος του Διεθνούς Συλλόγου Employee Assistance Programs (EAPA).

Η επαγγελματική της δραστηριότητα τα τελευταία 10 χρόνια επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού / Employee Assistance Programs – EAP ως Senior Account Manager της Hellas EA Ltd. Στο πλαίσιο αυτών, συνεργάζεται με το HR εταιριών, παρέχοντας Management Consultation σε θέματα διαχείρισης του ανθρώπινου παράγοντα, συμμετέχει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στο συντονισμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων παρεμβάσεων σε κρίσιμα τραυματικά γεγονότα και περιπτώσεις διαχείρισης υψηλού ρίσκου εντός και εκτός εργασιακού χώρου, πραγματοποιεί ομάδες συμβουλευτικής στον εργασιακό χώρο και ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική.

Τέλος, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια- ημερίδες, με αντικείμενο την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας στον εργασιακό χώρο και την προώθηση των ΕΑΡ στην Ελλάδα.

Scroll to top
Ελληνικό Κέντρο Εργασιακής Διαμεσολάβησης